Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» PE Builder
» TurkSA Money | Urun Ve Musteri Takip
» Nero CD-DVD Speed
» Ectaco Cep Bilgisayarlari Icin Turkce Destegi
» PDF-to-Word
» World Of Aqua
» Password Recovery Tools
» Micheal Jacksons MOONWALKER
» Asmw PC-Optimizer Pro
» Muhtar Asistan
» Doctris Deluxe
» Zero Trace
» Karga - Oteki Dunya
» VisualRoute 2006
» WindowsXP-KB823980-x86-TRK Guvenlik Yamasi
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

WinTools.net Classic 6.7.1
WinTools.net sistem performansini artirmayi amaclayan bir program. Programla bilgisayariniza disardan yuklenen dosyalari, registrydeki gecersiz kayitlari silebilirsiniz. Ayrica baslangicla acilan dosyalari kolaylikla ayarlayabilir, bellek kullanimini goruntuleyebilir, ihtiyaciniza uygun sistem ayarlarina kolaylikla kavusabilirsiniz.Kisa kisa ozelliklerden bahsedelim.WinTools.net: Clean UninstallerSildiginiz programlardan arta kalan dosyalari, gecici dosyalari ve uzun sure kullanmadiginiz dosyalari WinTools.net ile kolaylikla temizleyebilirsiniz. Ayrica programlari yukleme surecindeyken kontrol edebilir, hangi dosyalarin yuklendigini ve registryde hangi degisikliklerin yapildigini gorebilirsiniz.WinTools.net: Scan FilesBazi programlar calisirken hafizada bazi gecici dosyalar birakirlar ve bu dosyalar genellikle silinmez. Bu durum sisteminizde yavaslamaya yol acabilir. WinTools.net sayesinde bilgisayarinizdaki gecici ve gereksiz dosyalari kolaylikla bulup silebilir, boylece sistem hizini artirmanin yaninda harddiskte daha fazla bos alana sahip olabilirsiniz.WinTools.net: StartUp ManagerBircok program yuklendikten sonra registryye key atarak baslangicta o yuklenen programin baslamasini saglar, fakat bu durum bir sure sonra bellegin fazla kullanilmasina bagli olarak sistem hizinin dusmesine yol acabilir. Bu program sayesinde baslangicta acilan programlari kaldirabilir ya da baska programlarin acilmasini saglayabilirsiniz.WinTools.net: Tweak UIBu aracla sistem guvenligi ve kapasitesi ile ilgili ek ayarlar yapabilirsiniz.Bu ayarlari 6 grupta inceleyebiliriz.Global: Sistem dosyalariyla ve registry ayarlariyla ilgili degisikliklerDesktop: Masaustuyle ilgili degisikliklerSystem: Sistem ve donanimla ilgili degisikliklerStartMenu: Baslat menusu arayuzuyle ilgili degisikliklerSecurity: Sistem guvenligi ile ilgili degisikliklerCtrl Panel: Sistem yonetimi icin kullanilan barlarla (Cubuklar) ilgili degisiklerWinTools.net: Memory BoosterBu arac ile bellek kullanimini goruntuleyebilir ve bellegi daha iyi performans icin optimize edebilirsiniz. Bu arac ozellikle bellegi fazlaca kullanan programlar icin kullanilabilir.Bu cok yonlu programin 21 gunluk deneme surumunu sitemizden ebilirsiniz. Tam surumunu ise 29.95 dolar odeyerek satin alabilirsiniz.Ayrica dilerseniz programin daha fazla ozellik iceren Professional surumunu de sitemizden ebilirsiniz.
Programı Üreten : WinTools Software Engineering
Yazılım Lisanı : Ingilizce
Programın Versiyonu: : 6.7.1
Dosya Boyutu : 784 Kb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
AC3Filter 1.30b
CD Menu
Wiagra Video Joiner 3.1
FTP Control
Turbo Searcher Network Edit
Kimlik Bildirim Programi 1.
WAV MP3 Audio Recorder
ImageBot 3.4.0
Ikon Paketi (Painting Icons
English Fast Dictionary
Xenocode Postbuild 2006
Flash Catcher
AudioMagician
NotesImp
Internet Explorer 6 Service


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi